Een magisch getal

Filters

29 October 2020
Koop een boek en doneer
Een magisch getal

Draag bij aan onderzoek naar neonatale Marfan

Omdat Uitgeverij Spectrum het belangrijk vindt meer aandacht te genereren voor neonatale Marfan, wordt een deel van de opbrengst van Het magisch getal wordt gedoneerd aan Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Zo draagt u met het kopen van dit boek dus bij aan onder andere meer onderzoek naar neonatale Marfan.

Vanuit het Emma Kinderziekenhuis, de plek waar Dessie, Laurens en Sam zo vaak komen, draagt Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis bij om het leven van gezinnen met een chronisch ziek kind zoveel mogelijk te optimaliseren. De stichting zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en het bevorderen van het welzijn van het (chronisch) zieke kind en zijn of haar familie.

Wilt u nog een losse bijdrage doen aan dit belangrijke onderzoek? Dan kunt u hieronder of op de actiepagina van Een magisch getal een bedrag naar keuze doneren. Uw steun is ontzettend waardevol. 

Dessie Lividikou

De onvoorspelbaarheid van het leven en de onvoorwaardelijke liefde voor een kind

Wat doe je als je te horen krijgt dat je baby ernstig ziek is? Hoe ga je verder na het nieuws dat je kindje waarschijnlijk niet ouder zal worden dan twee...Lees meer >

€ 21,99
Uitvoering: 
Paperback
Verschijningsdatum: 
05-11-2020
ISBN: 
9789000372379
Taal: 
Nederlands

Draag bij aan onderzoek naar neonatale Marfan

Fictie

Fictiefonds

Spectrum geeft nu ook fictie uit

Wij zijn ontzettend trots dat we een fictiefonds gaan opbouwen! lees meer

Pages